Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Άργιλος!!! (ΠΡΟΣΩΠΟ)

Ο άργιλος θεωρείται το πλέον κατάλληλο υλικό για την παρασκευή μασκών ομορφιάς!



Δεσμεύει τη θερμότητα δημιουργώντας υπεραιμία και έτσι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.Περιέχει ιχνοστοιχεία τα οποία είναι αντιοξειδωτικά και δρουν ενάντια στη γήρανση!!

Ανάλογα με τον τύπο του άργιλου,η μάσκα απορροφά το επιπλέον σμήγμα της επιδερμίδας,δυεισδύει στους πόρους του δέρματος,απομακρύνοντας τους ρύπους και εξαφανίζει το σμήγμα.Καθαρίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Στην αγορά υπάρχει ο λευκός και ο πράσινος άργιλος. (Θα τον βρείτε στα φαρμακεία σε πολύ χαμηλές τιμές!)


Πράσινος άργιλος

Ο άργιλος αποτελεί ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς!!!Είναι πλούσιος σε αφομοιώσιμα μεταλλικά άλατα και είναι ιδιαίτερα απορροφητικός, γι' αυτό και είναι κατάλληλος για το λιπαρό και μεικτό δέρμα καθώς και για το  δέρμα με τάσεις ακμής.Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, την αποτοξινώνει,ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα,συσφίγγει τους πόρους και απαλύνει κύκλους και ρυτίδες κάτω απ' τα μάτια.Δεν συνίσταται για ευαίσθητες επιδερμίδες και η χρήση της καλό είναι να περιορίζεται σε μία φορά την εβδομάδα.


Λευκός άργιλος

Πλούσια σε πυρίτιο και με λιγότερη περιεκτικότητα σε μέταλλα,είναι η  ηπιότερη όλων των αργίλων.Έχει μέτρια απορροφητική  ικανότητα, απομακρύνει τις τοξίνες απολεπίζει  ήπια,χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια και μαλακώνει την επιδερμίδα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος,ιδιαίτερα σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.



Οδηγίες χρήσης
Ανακατέψτε 2-3 μεζούρες αργίλου και μία νερό μέχρι να γίνει πάστα.Απλώστε στο πρόσωπο σε πάχος 1 εκατοστού και αφήστε για 20' να ενεργήσει.Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.