Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ


Η βαφή βλεφαρίδων δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες,σα να φοράς μάσκαρα,χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνεις ντεμακιγιάζ ματιών και χωρίς -φυσικά- να βλέπεις το επόμενο πρωί στο μαξιλάρι σου σημάδια από μάσκαρα.


Η βαφή βλεφαρίδων γίνεται με οργανικά προϊόντα , τελείως συμβατά με τα μάτια και δεν προκαλούν καμία αλλεργία και ερεθισμό.Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.Ενδείκνυται για καστανές έως και ξανθές για πιο έντονες βλεφαρίδες και αυξάνει τον όγκο στις μαύρες.Διότι το χρώμα εγκλωβίζεται στα λέπια της τρίχας και την κάνει να δείχνει πιο χοντρή.Έτσι το βλέμμα είναι πιο έντονο και οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες.


Τα χρώματα είναι μαύρο,blue-black,καφέ,καφέ ανοιχτό για πολύ ξανθές κοπέλες που θέλουν να τονίσουν τα μάτια τους.


Καθαρίζουμε τα βλέφαρα,στεγνώνουμε τις βλεφαρίδες και μονώνουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα βάζοντας κρέμα.Κάτω από τις βλεφαρίδες τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια  για να αποφύγουμε το μουτζούρωμα,και τοποθετούμε τη βαφή σε καθεμιά από τις βλεφαρίδες από τη ρίζα προς τα έξω.Αφήνουμε για 10' το προϊόν πάνω στις βλεφαρίδες μας κι έπειτα αφαιρούμε με ένα serum ματιών που φροντίζει και ενυδατώνει τα μάτια.


Ο καιρός (η βροχή),οι υψηλές θερμοκρασίες (ιδρώτας)
η θάλασσα,δεν έχουν καμία επίπτωση στο χρώμα. Αντίθετα,είναι ό,τι πρέπει πριν τις διακοπές,για έντονες βλεφαρίδες χωρίς μακιγιάζ.
Μπορείτε να ντεμακιγιάρεστε κανονικά,το χρώμα δε ξεβάφει ούτε αλλοιώνετε.

Διαρκεί 1 με 1 1/2 μήνα περίπου επειδή οι βλεφαρίδες αλλάζουν..γι' αυτό χρειάζεται ανανέωση.


Αμυγδαλέλαιο για τις βλεφαρίδες
Όσες βάφεστε σε καθημερινή βάση θα έχετε διαπιστώσει ότι η μάσκαρα καταπονεί τις βλεφαρίδες. Ειδικά η διαδικασία του ντεμακιγιάζ τις ταλαιπωρεί αφάνταστα.Εάν δε η μάσκαρα είναι αδιάβροχη,τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Εμπιστευτείτε τη φύση και δε θα χάσετε!Η αμυγδαλιά εκτός από τα όμορφα άνθη της μας δίνει ένα από τα αρχαιότερα καλλυντικά,το αμυγδαλέλαιο.Παράγεται από τους καρπούς του αμυγδάλου που είναι πολύ πλούσιο σε ελαϊκό και λινολεϊκό οξύ,βιταμίνες Α,Β,Β1,Β2,Β6 και Ε.
Διαθέτει πλούσιες μαλακτικές,καταπραϋντικές ιδιότητες.Θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας στο ντεμακιγιάζ αφού αφαιρεί ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα.Τονώνει,ενώ παράλληλα θρέφει την τρίχα και τη βοηθά να μεγαλώσει.
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.Χρησιμοποιείστε δίσκο ντεμακιγιάζ και αφού τον βρέξετε ελαφρώς,στη συνέχεια τοποθετήστε 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιου.Οι κινήσεις σας είναι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ.
Το αμυγδαλέλαιο θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία και τα καταστήματα με φυτικά καλλυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.