Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Βραδινός καθαρισμός προσώπου..(ντεμακιγιάζ)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για το δέρμα του προσώπου από το σχολαστικό καθαρισμό το βράδυ, πριν την ανάπλαση που σας προσφέρει ο νυχτερινός ύπνος.Ό,τι ώρα κι αν επιστρέψετε από τη νυχτερινή σας έξοδο,διαθέστε ευλαβικά τον απαιτούμενο χρόνο για τον καθαρισμό του προσώπου σας.



Ξεκινήστε από τα μάτια με ένα ειδικό προϊόν καθαρισμού ματιών καλής ποιότητας.Είναι προτιμότερο  να χρησιμοποιήσετε κάποιο σε μορφή γαλακτώματος παρά σε μορφή λοσιόν για να μην στεγνώνει η -ούτως ή άλλως- ευαίσθητη περιοχή.



Συνεχίστε τον καθαρισμό του υπόλοιπου προσώπου,το λαιμό και το ντεκολτέ με ένα γαλάκτωμα πλούσιο σε υδατικά στοιχεία. 



Ξεπλυθείτε στο τέλος με χλιαρό νερό, για να απομακρύνετε κάθε υπόλειμμα γαλακτώματος και μακιγιάζ και τελειώστε με μια δροσερή λοσιόν.

Υπάρχουν στην αγορά καλλυντικά προϊόντα βιολογικής προέλευσης,που έχουν μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων από τα συμβατικά.



Χρησιμοποιήστε μια πολύ καλή κρέμα ματιών. Αξίζει εδώ να είστε όσο σπάταλοι μπορείτε,μιας και η περιοχή  των ματιών δείχνει την ηλικία μας.Αν είστε πάνω από 30, η κρέμα νυκτός για το υπόλοιπο πρόσωπο είναι απαραίτητη,γιατί ενισχύει τη διαδικασία της ανανέωσης  των κυττάρων,που βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό την ώρα που βρισκόμαστε σε βαθύ νυχτερινό ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.