Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Μεσοθεραπεία!!!!

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ..





Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια εξελιγμένη μέθοδος διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών..



Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία,εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος..Επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση,σύσφιξη,ανόρθωση,λεύκανση και μειώνει ρυτίδες και δυσχρωμίες του δέρματος..

Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνονται δημιουργώντας μικρο οπές στο δέρμα με ένα ειδικό  μηχάνημα που διαπερνά το δέρμα έως και εκατό φορές το δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος μεταξύ 0,25-2,5mm(dermapen).


Oι βελονίτσες μπαίνουν στην επιδερμίδα και δημιουργούν μικροτραυματισμούς.

Παράλληλα επαλείφουμε το δέρμα με ειδικές μεσοθεραπευτικές ουσίες που περιέχουν βιταμίνες,συσφικτικά και ενυδατικά στοιχεία που μπορούν να περάσουν στην επιδερμίδα μέσω των οπών που δημιουργεί το dermapen.

Ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος οδηγεί στην συνάθροιση κυττάρων,τη δημιουργία ινοβλαστών και την αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης με την εφαρμογή μεσοθεραπευτικών ουσιών.

Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωση του,με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων.Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη της επιδερμίδας,γέμισμα των λεπτών ρυτίδων ή ουλών και ενυδάτωση.

Η μεσοθεραπεία με dermoroller γίνεται 5-8 φορές με μεσοδιάστημα 7 ημερών.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς η σφρυγιλότητα και η λάμψη του δέρματος γίνονται ορατές από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.