Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ADO Natural Herbal Peeling

Το ADO Natural Herbal Peeling είναι ένα φυτικό peeling βασισμένο σε σπόγγους,φυτικά εκχυλίσματα και φύκια Laminaria.



Αποτελείται από μια σκόνη(μίγμα σπόγγων και Laminaria)και μια λοσιόν με οξέα φρούτων,gel αλόης, εκχυλίσματα Παπάγιας και Τσουκνίδας,αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτου,σύμπλοκο οργανικού πυριτίου με βιταμίνη C και Αλλαντοΐνη.


Η σκόνη και η λοσιόν αναμιγνύονται πριν από τη χρήση σχηματίζοντας ένα παχύρευστο ομογενή πολτό.Ο πολτός απλώνεται σε καθαρό δέρμα σα μάσκα και αφού γίνουν απαλές κυκλικές εντριβές επί 2-10,αφαιρείται με νερό.


Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα,αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα,απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα επιτυγχάνοντας απαλή και σταδιακή απολέπιση.Η τακτική χρήση του ΑDO Natural Herbal Peeling απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες,τους λεκέδες,τα σημάδια και τις ατέλειες του δέρματος,ενώ γενικά βοηθά στην αναζωογόνηση και στη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Το δέρμα ανανεώνεται,γίνεται πιο λείο, δροσερό, ελαστικό και αποκτά μεταξένια απαλότητα και λάμψη.




Κατάλληλο για δέρματα λιπαρά,κουρασμένα,άτονα, ταλαιπωρημένα από τον ήλιο,με σημάδια,με λεκέδες κ.τ.λ.

Εφαρμόζεται 1 φορά κάθε 15 μέρες μέχρις ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και ανάλογα την ευαισθησία του δέρματος.
Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.


Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ADO Natural Herbal Peeling είναι απάραίτητη η προστασία του δέρματος με αντιηλιακή κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.